Geschiedenis

Promotor is een allround, Si’bon gecertificeerd signbedrijf en meer dan 50 jaar actief in binnen- en buitenreclame. In de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen is Promotor Reclame dan ook een begrip.

In 1962 is Promotor in de Deventer binnenstad begonnen met het vervaardigen en verkopen van etalage- en decoratiemateriaal. Ook werden er bij Promotor kantoor- en grafisch tekenmaterialen verkocht.

In 1983 werd de eerste computergestuurde snijplotter aangeschaft door Promotor Reclame. Hiermee konden letters gesneden worden tot een hoogte van 4 cm. Dit was het begin van een enorme ontwikkeling op het gebied van diverse reclame-uitingen voor binnen en buiten. Op dit moment beschikt Promotor over diverse computergestuurde snijplotters en full colour printers.

Zo is Promotor uitgegroeid tot leverancier van een zeer breed pakket van producten voor de binnen- en buitenreclame.

Onze producten:

Promotor Reclame is specialist in belettering op elk formaat

Onze service en kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit en indien gewenst met een zeer korte levertijd.

In ons pand aan de Hunneperweg 3 in Deventer, op het Runshopping Centre de Snipperling, beschikken wij over een grote showroom met diverse presentaties en een ruime hal waar (vracht)auto’s beletterd kunnen worden.

Het team van Promotor draagt zorg voor haar producten van basisontwerp tot realisatie en onderhoud. Met onze vakkennis, ervaring en professionele apparatuur komen wij tot een mooi eindresultaat om uw bedrijf te promoten.

Onze klantenkring bestaat uit een groot scala aan bedrijven; van een startende ondernemer tot grote bedrijven als Nefit, Postillion hotels, Solis, Volker Rail, Piet Zoomers.

Onze leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden Promotor Deventer B.V.